Prezentare Lumina

Lumina instituții de Învățământ este un complex educational format din: trei licee (Liceele Teoretice Internaționale de Informatica București, Colentina și Constanta – cu învăţământ liceal și gimnazial), o şcoală internaţională (The International School of Bucharest – cu învăţământ preșcolar, primar, gimnazial si liceal), şapte scoli internaționale Spectrum in orașele: București in Pallady şi Colentina, Constanta, lași, Cluj, Ploiești și Oradea – cu învăţământ preșcolar și primar.

In școlile Lumina Instituții de Învăţământ, dezvoltarea fiecărui elev la potențialul sau maxim, asigurarea unui climat ce promovează respectul, toleranta şi înţelegerea fata de culturi şi valori diferite, dobândirea capacității de rezolvare a problemelor şi de recunoaștere individuala și sociala, reprezinta preocupări constante pentru realizarea succesului personal și profesional al elevilor noștri.

Prima şcoală aparținând Instituțiilor de Învățământ Lumina a fost înființată in anul 1994, la Constanta, având doar clase liceale. In cei peste 25 ani de activitate in Romania, am reușit sa realizam un brand important in educația românească. In prezent, performantele școlare obţinute de școlile noastre sunt recunoscute pe plan national și internaţional, iar calitatea procesului instructiv-educativ este certificata de procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat si de absolventii admisi la universitati de prestigiu din tara si din strainatate.

Pe tot acest parcurs, școlile noastre au obţinut acreditările acordate de Ministerul Educației Naţionale, iar International School of Bucharest a îndeplinit toate standardele cerute pentru a fi Centru International Cambridge şi a obtinut inclusiv acreditarea internaţională CIS (Council of International Schools).

Avem deja peste 2000 de absolvenți care au absolvit școlile noastre – Lumina Schools și sunt la Universități prestigioase (cum ar fi: Harvard, Oxford, Princeton, Cambridge, MIT) din toată lumea..